Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از ایسنا، مصطفی سالاری مدیرعامل سازمان تامین اجتماعی در سلسله نشست های تامین اجتماعی که با موضوع «آینده نگاری منابع مالی تامین اجتماعی» برگزار شد، در پاسخ به پرسشی درباره اینکه چرا داروخانه ها از کسانی که دفترچه بیمه ندارند ۴۰۰۰ تومان بابت صدور نسخ دریافت می‌کنند، گفت: براساس مصوبه شورای عالی بیمه، هزینه تبدیل نسخه دست‌نویس به نسخه الکترونیکی توسط سازمان تامین اجتماعی به داروخانه‌ها پرداخت می‌شود و هزینه‌ای از بیمه‌شدگان دریافت نخواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: در واقع مصوبه شورای عالی بیمه که در نهم مردادماه به داروخانه ها ابلاغ شده این است که تامین اجتماعی، بیمه سلامت و سایر بیمه ها بابت تبدیل نسخه هایی که الکترونیکی نیست اما داروخانه خودش آن را الکترونیکی می‌کند ۴۰۰۰ تومان بپردازند.

سالاری تاکید کرد: به هیچ وجه هیچ کس حق ندارد بابت این موضوع یک ریال از بیمه شده دریافت کنند. این مبلغ را باید سازمان بیمه گر بپردازد و نه مردم؛ قبل از اینکه مصوبه ابلاغ شود، برخی داروخانه ها خودسرانه رقم ۴۰۰۰ تومان را از مردم دریافت کرده بودند که تخلف حاد و اشکال داری است.

مدیرعامل سازمان تامین اجتماعی تاکید کرد که با این تخلف حتما برخورد می‌شود و اگر مردم مشاهده کردند که داروخانه ای حتی یک ریال درخواست کرد از طریق ۱۴۲۰ به ما گزارش کنند. هزینه این کار بر عهده تامین اجتماعی است و هیچ کس حق ندارد پول اضافی از مردم بگیرند. این اقدام قطعا غیر قانونی است و مکلف به بازگرداندن این مبالغ هستند.

وی در پایان این نشست نیز گفت: متناسب سازی حقوق بازنشستگان، موافقان و مخالفانی داشت و آن مخالفت هم از منظر نگرانی برای تامین منابع بود که با توجه به اقدامات صورت گرفته، آن دغدغه ها مرتفع شده است.

سالاری افزود: اگر ظرف ۱۳ ماه میانگین پرداختی ما دو و نیم برابر شد، از همان زمان به فکر تامین منابع بودیم و اینطور نبود که هزینه ای ایجاد کنیم و بعد به دنبال تامین منابع برویم. قبل از اجرای متناسب سازی، مصوبه دولت برای واگذاری ۳۵ هزار و ۴۰۰ میلیارد تومان سهام را گرفته بودیم و بعد متناسب‌سازی سازی حقوق را به اجرا درآوردیم وگرنه صحیح نبود سازمان را از حیث منابع در معرض خطر و گرفتاری قرار دهیم. هم در مجلس و هم دولت به احترام بازنشستگان با ما همراهی کردند.

مدیرعامل سازمان تامین اجتماعی تاکید کرد که افزایش حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی برای کشور تورم زا نیست. برای احیای شورای عالی تامین اجتماعی نیز لایحه ای به دولت تصویب و به مجلس ارائه شده که به شیوع کرونا برخورد و البته اکنون در دستورکار است و خوشبین هستیم که به نتیجه برسد.

سالاری با اشاره به اینکه چند کار را باید طی چند روز آینده انجام دهیم گفت: یک مورد مابه‌التفاوت افزایش مستمری فروردین ماه است که جزو بدهی ما به بازنشستگان است. در تلاشیم طی روزهای آینده ما به التفاوت فروردین‌ را بپردازیم.

وی ادامه داد: مورد دیگر اینکه ما بابت سال ۱۳۹۹، به مراکز درمانی کشور به هیچ کجا، نیاید یک ریال بدهکار باشیم. در پرداخت داروخانه ها به موقع هستیم، اگر چهار پنج ماهی به برخی مراکز بدهکاریم به علت عدم ارسال اسناد در بستر غیرالکترونیک است که قانونگذار حکم کرده پرداخت نکنیم. موارد جزئی باقی مانده را صد درصد تسویه می‌کنیم.

کد خبر 618825 برچسب‌ها سازمان تامین اجتماعی بازنشستگان تامین اجتماعی بازنشستگی دارو

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: سازمان تامین اجتماعی بازنشستگان تامین اجتماعی بازنشستگی دارو سازمان تامین اجتماعی داروخانه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۷۲۱۹۴۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تسویه حساب سهم بیمه سلامت با داروخانه ها/وضعیت بدهی یارانه دارو

حسین رنجبران در گفت وگو با خبرنگار مهر، درباره آخرین وضعیت پرداختی به داروخانه ها گفت: سازمان بیمه سلامت با ۱۳ هزار و ۵۰۰ داروخانه طرف قرارداد است، این سازمان مطالبات داروخانه ها را تا پایان سال ۱۴۰۲ پرداخت نموده است، در قالب مابه التفاوت نرخ ارز ترجیحی پرداختی تا دی ماه سال گذشته توسط سازمان هدفمندی انجام شد و تنها دو ماه باقی مانده است که سازمان برنامه و بودجه طی چند روز گذشته این منابع را به سازمان های بیمه گر تخصیص داد، لذا درتلاش هستیم مطالبات دو ماهه باقی مانده از سال گذشته طی چند روز آینده با همکاری سازمان هدفمندی پرداخت شود.

وی افزود: خوشبختانه اقدامات لازم برای پرداخت مطالبات فروردین ماه سال جاری سهم سازمان نیز در حال انجام است.

رنجبران در خصوص پرداخت مابه التفاوت نرخ ارز ترجیحی، تصریح کرد: از تیرماه سال گذشته سازمان هدفمندی پرداختی ها را انجام می دهد، این در حالی است که تا قبل از آن سازمان های بیمه گر به مدت یک سال این کار را انجام می دادند؛.خوشبختانه سازمان بیمه سلامت، یک سال در پرداخت منظم ما به التفاوت نرخ ارز ترجیحی با سازمان برنامه و بودجه همکاری مناسب داشت و همواره داروسازان، تقدیر وتشکر در پرداختی منظم در آن مقطع از دولت و سازمان برنامه و بودجه و سازمان بیمه سلامت داشته اند.

وی اظهار داشت: در حال حاضر پرداخت ما به التفاوت نرخ ارز ترجیحی بر عهده چند مجموعه بوده و مشکلاتی برای داروسازان و شرکت های دارویی ایجاد شده است، لذا پیشنهاد می شود اگر این مساله به روال گذشته برگشته و با نظارت دقیق سازمان برنامه و بودجه باشد؛ می توان از ایجاد مشکل برای پزشکان داروساز، جلوگیری و رضایتمندی بیمه شدگان در دریافت خدمات را افزایش داد.

کد خبر 6092736 حبیب احسنی پور

دیگر خبرها

  • تسویه حساب سهم بیمه سلامت با داروخانه ها/وضعیت بدهی یارانه دارو
  • بازنشستگان بخوانند/ واریزی بزرگ به حساب بازنشستگان در راه است؟
  • دردسر جدید بیمه‌ها برای داروخانه داران/ بدهی ۲۶ همتی سازمان‌های بیمه‌گر به داروخانه‌ها
  • خبر جدید سازمان تامین اجتماعی درباره افزایش مستمری بازنشستگان/ حقوق‌ها قرار است چه تغییری کند؟
  • جزئیات تازه از پرداخت یارانه دارو و بیمه سلامت
  • پرداخت یارانه دارو ربطی به بیمه سلامت ندارد
  • پرداخت خسارت درمان بازنشستگان تامین اجتماعی تا آخر سال ۱۴۰۲
  • پرداختی بیمه‌ها به داروخانه‌ها شفاف‌سازی شود
  • پرداختی بیمه ها به داروخانه ها شفاف سازی شود
  • جدول اضافه حقوق‌ بازنشستگان و مستمری بگیران تامین اجتماعی و لشکری و کشوری