Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار حوزه رفاه و تعاون گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، در دوران کرونا انجام کار‌های اداری به صورت غیر حضوری می‌تواند جلوی گسترش این بیماری را بگیرد در این گزارش نحوه ثبت کاربری کارتابل منشی و پزشک در سامانه نسخه الکترونیک سازمان تامین اجتماعی به صورت غیر حضوری آموزش داده شده است.

1. ثبت نام منشی

جهت ثبت پذیرش در سامانه نسخه الکترونیک توسط منشی ، ابتدا می بایست حساب کاربری منشی در سامانه تعریف شود و سپس پزشک ، منشی (های) مربوط به مطب خود را در سامانه مشخص کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

فرایند فوق به صورت زیر است:

1.1. ابتدا باید منشی، در پورتال متمرکز سازمان تامین اجتماعی ثبت نام کند :

1.2. پس از ثبت نام منشی در پورتال، از "منوی سیستم"، آیتم "منشی" را انتخاب و با استفاده از دکمه "جدید" و وارد کردن کد ملی، منشی مربوطه را اضافه کند :

نکته : جهت غیرفعال نمودن یک منشی ، روی  دکمه "ویرایش" در لیست اطلاعات منشی کلیک و سپس از قسمت "وضعیت" ، آیتم "غیرفعال" را انتخاب کنید.

2. ثبت نسخه

ثبت نسخه به دو صورت امکانپذیر است :

• ثبت نسخه توسط پزشک (طبق روال قبلی)
• پذیرش توسط منشی و ثبت نسخه توسط پزشک (طبق روال قبلی)

پذیرش

پس از تکمیل فرایند ثبت نام به عنوان منشی ، با استفاده از نام کاربری (کدملی)  و رمز عبور وارد سامانه خواهید شد.

سپس از قسمت " " ، آیتم "پذیرش" را انتخاب کنید.

در صفحه پذیرش ، در قسمت پزشک ، نام پزشک (های) مربوط به منشی نمایش داده خواهد شد.

از قسمت "پزشک" ، نام پزشک مورد نظر را انتخاب نمایید. سپس "کد ملی بیمار" را وارد کرده و روی دکمه "دریافت اطلاعات بیمار" کلیک کنید. (یا دکمه Enter )

پس از وارد کردن تلفن همراه (در صورتی که اولین نسخه بیمار باشد ) ، روی دکمه "ثبت پذیرش"  کلیک کنید. پس از ثبت پذیرش ، اطلاعات مربوطه در" لیست پذیرش"  نمایش داده خواهد شد.

ثبت نسخه

جهت ثبت نسخه، در صفحه "ثبت نسخه"، از قسمت "لیست پذیرش"  بیمار مورد نظر را انتخاب کنید.

نکته : در لیست پذیرش کلیه پذیرش های انجام شده منشی های مربوط به پزشک در روز جاری نمایش داده خواهد شد، همچنین ترتیب نمایش در این لیست بر اساس زمان ثبت پذیرش است.

پس از انتخاب نام بیمار از لیست پذیرش، اطلاعات بیمار نمایش داده خواهد شد، بقیه روال ثبت نسخه مشابه روال فعلی است.

بیشتر بخوانید:

راهنمای استفاده از سامانه نسخه نویسی الکترونیک راهنمای کاربری سرویس غیرحضوری درخواست کفالت برای والدین و شوهر بیمه شده زن

انتهای پیام/

 

 

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: سازمان تامین اجتماعی خدمات الکترونیک بیماری کرونا نمایش داده خواهد شد سامانه نسخه لیست پذیرش ثبت پذیرش ثبت نسخه ثبت نام

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۹۰۸۰۱۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش سه برابری برگزاری مجامع الکترونیک در بازار سرمایه

پوریا خاوری مسئول برگزاری مجامع الکترونیک سپرده‌گذاری مرکزی گفت: در سال ۱۴۰۱ تعداد ۷۸ مجمع به صورت الکترونیک برگزار شد که این عدد در سال ۱۴۰۲ بیش از سه برابر افزایش یافت.

مسئول برگزاری مجامع الکترونیک سپرده‌گذاری مرکزی افزود: در سال گذشته ۱۵ هزار و ۵۰۴ سهامدار از طریق درگاه یکپارچه مجمع الکترونیک «دیما» در مجامع ناشران شرکت کردند که بیشترین شرکت کننده برای مجمع شرکت "کشت و صنعت پیاذر" با ۱۴۸۶ نفر و پس از آن شرکت "معدنی و صنعتی چادر ملو" با ۱۴۶۱ شرکت کننده بود.

همچنین از ابتدای راه اندازی این درگاه تاکنون ۵۰ هزار و ۵۴۵ سهامدار با استفاده از سامانه دیما در مجامع ناشران به صورت الکترونیکی شرکت کرده‌اند.

درگاه یکپارچه مجامع الکترونیک «دیما»، جهت سهولت دسترسی کلیه سهامداران به مجامع عمومی شرکت‌های بورسی و ثبت شده نزد سازمان بورس و اوراق بهادار به صورت الکترونیک مهیا شده و این سامانه با بهره گیری از فناوری‌های نوین، بدون محدودیت‌های جغرافیایی، امکان برگزاری در بستری امن را برای سهامداران فراهم کرده است.

بهره گیری از بستر سجام جهت احراز هویت سهامداران، شفافیت بالا به واسطه رأی گیری الکترونیکی، امکان حضور نهاد‌های نظارتی در مجامع به روش الکترونیکی، حضور همزمان سهامداران در چند مجمع، امکان پرسش و پاسخ میان سهامداران و هیات رئیسه مجمع و وجود تالار گفتگو جهت تعاملات بین سهامداران از مزایای سامانه دیما به شمار می‌رود.

گفتنی است که سهامداران برای حضور در مجمع الکترونیک باید در سامانه سجام ثبت نام کنند تا دسترسی آن‌ها برای ورود به جلسه مجمع فعال شود.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی بانک و بیمه

دیگر خبرها

  • افزایش ۳ برابری برگزاری مجامع الکترونیک با سامانه «دیما»
  • رونمایی از برات الکترونیک بانک صادرات ایران در وزارت اقتصاد؛
  • افزایش سه برابری برگزاری مجامع الکترونیک در بازار سرمایه
  • نحوه انتخاب چوب ترموود
  • بهترین تلویزیون های ساخت داخل و با گارانتی
  • برات الکترونیک چیست؟ | روش جدید برای تامین مالی فعالان اقتصادی
  • آسیب‌دیدگی بافت مینای دندان با مصرف مواد غذایی اسیدی/ چرا دندان‌درد غیرقابل تحمل می‌شود؟
  • چرا آمار خودکشی پزشکان بالا رفته؟ / این طبقه مانند گذشته نزد مردم محترم نیست
  • آسیب‌دیدگی بافت مینای دندان با مصرف مواد غذایی اسیدی/ چرا درد دندان غیرقابل تحمل می‌شود؟
  • مسدود شدن مسیر‌های انحراف در تسهیلات تولید با برات الکترونیکی