Web Analytics Made Easy - Statcounter

دکتر «روح‌الله سهرابی» روز شنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: شمار نسخ تولید شده در مراکز طرف قرارداد تامین اجتماعی استان مرکزی در این مدت نسبت به مرداد ماه ۱۹ درصد افزایش یافته‌ است.

وی، ارایه خدمات مطلوب در بستر الکترونیک را از اهداف سازمان تامین اجتماعی عنوان کرد و ادامه داد: طرح نسخه‌نویسی الکترونیک راستای توسعه خدمت رسانی، تسهیل امور و ارتقای شاخص‌های بهداشتی و درمانی این سازمان انجام شده‌ است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیر درمان تامین اجتماعی استان مرکزی خاطرنشان کرد: تسهیل و روان‌سازی فعالیت‌های مرتبط با ذینفعان، کاهش خطای انسانی در مراحل مختلف نسخه‌نویسی و نسخه‌پیچی، لزوم حذف دفترچه کاغذی، جلوگیری از تردد غیر ضروری بیمه‌شدگان که مقدمه ساز برای تحقق پرونده سلامت الکترونیک است، پذیرش الکترونیک اسناد سرپایی، بستری و نسخه نویسی و نسخه پیچی الکترونیک از دیگر اهداف اجرای این طرح در سازمان تامین اجتماعی است.

سهرابی گفت : با تلاش مستمر همکاران و همکاری مراکز طرف قرارداد و اقدامات انجام شده اجرای نسخه الکترونیک پیشرفت مستمر داشته و امید می‌رود در آینده نزدیک  پایان مراحل تکمیلی طرح نسخه الکترونیک عملی شود.

مدیریت درمان استان مرکزی با جمعیتی بالغ بر ۹۷۰ هزار نفر بیمه شده، بیش از ۶۷ درصد از جمعیت کل استان را زیر پوشش خدمات درمانی قرار داده و به ۲ روش خرید خدمت (درمان غیرمستقیم) و ارائه خدمت (درمان مستقیم) به بیمه‌شدگان تحت پوشش سازمان ارایه خدمت می‌کند.

در بخش درمان مستقیم خدمات درمانی به صورت رایگان در سه بیمارستان امام خمینی (ره) اراک، شهید دکتر چمران ساوه و شازند،  پلی کلینیک تخصصی شبانه روزی ابن سینا، هشت درمانگاه (درمانگاه شمار سه اراک، درمانگاه ساوه ، درمانگاه  قدس اراک ، درمانگاه محلات ، درمانگاه یادگاران امام خمینی (ره) خمین ،درمانگاه دلیجان ، درمانگاه پروفسور حسابی تفرش و درمانگاه زرندیه ) در اختیار بیمه شدگان قرار می‌گیرد.

در بخش درمان غیرمستقیم نیز با بیش از ۷۰۰ مرکز شامل بیمارستانهای دولتی و خصوصی، مطب‌های پزشکان و سایر مراکز تشخیصی و درمانی استان جهت بهره مندی بیمه شدگان از خدمات درمانی متنوع و تخصصی مراکز غیرملکی قرارداد منعقد شده است.

برچسب‌ها سازمان تامین اجتماعی اراک استان مرکزی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: سازمان تامین اجتماعی اراک استان مرکزی سازمان تامین اجتماعی اراک استان مرکزی تامین اجتماعی استان مرکزی بیمه شدگان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۲۶۵۹۲۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ارائه خدمات درمانی به حجاج توسط تیم پزشکی هلال احمر / نسخه پزشکی خود را همراه داشته باشید

رئیس مرکز پزشکی سازمان حج و زیارت جمعیت هلال احمر با اشاره به انجام بررسی استطاعت حجاج برای اعزام به سرزمین وحی گفت: حجاجی که بیماری خاص دارند، باید داروها و نسخه پزشک معالج خود را همراه داشته باشند.

سید علی مرعشی در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا با اشاره به لزوم احراز استطاعت جسمی و روحی حجاج اظهار کرد: هر ساله این موضوع به عهده مرکز پزشکی حج و زیارت جمعیت هلال احمر است، افراد قبل از قطعی شدن ثبت نام در کاروان توسط پزشکان معاینه و احراز انجام می‌شود تا استطاعت جسمی و روانی تشرف به حج را داشته باشند.

وی افزود: معاینه و احراز حجاج در یک ماه گذشته توسط پزشکان مرکز پزشکی حج و زیارت جمعیت هلال احمر در شهرستان‌های مختلف، انجام شده و هر پزشک بیش از ۶۰۰ نفر از زائران را معاینه کرده است و افرادی که استطاعت جسمی و روحی برای این سفر معنوی داشتند، تایید شدند و شرایط افرادی که بیماری خاص داشتند، نیز بررسی شد تا در صورت امکان برخی از آنها نیز به سرمین وحی اعزام شوند، بنابراین در ادامه روند بررسی‌ها به کمیسیون‌های استانی ارجاع داده شده و در کمیسیون‌ها، پزشکان متخصص افراد را بررسی و تعدادی قبول و احراز شدند.

رئیس مرکز پزشکی حج و زیارت جمعیت هلال‌احمر با بیان اینکه تیم پزشکی هلال احمر حدود سه روز قبل از اعزام اولین کاروان حجاج به سرزمین وحی اعزام شدند، خاطرنشان کرد: تیم‌های پزشکی و تخصصی در مکه و مدینه مستقر هستند و طی ایام حج خدمات درمانی و بهداشتی از جمله خدمات آزمایشگاهی، دندان‌پزشکی، سونوگرافی، رادیولوژی و سایر موارد درمانی را به زائران ارائه می‌دهند.

مرعشی خاطرنشان کرد: افرادی که به فشارخون، دیابت و بیماری قلبی و ریوی مبتلا هستند، باید داروهای تخصصی خود را به میزان کافی و برای ۴۵ روز همراه داشته و لازم است که نسخه پزشکی به زبان انگلیسی را نیز به همراه داشته باشند تا در فرودگاه مقصد دچار مشکل نشوند، همچنین افرادی که سمعک و عینک دارند، باید از هر کدام دو عدد همراه خود داشته باشند.

کد خبر 749197

دیگر خبرها

  • قوانین کارگر وجود دارد اما اجرا نمی‌شود 
  • نامه سرگشاده محمد قوچانی به تامین اجتماعی؛ چرا کسی حرفه ما را به رسمیت نمی‌شناسد؟
  • ارائه خدمات درمانی به حجاج توسط تیم پزشکی هلال احمر / نسخه پزشکی خود را همراه داشته باشید
  • نامه سرگشاده محمد قوچانی به سازمان تامین اجتماعی
  • نامه سرگشاده قوچانی به سازمان تامین اجتماعی
  • اتمام پروژه‌های عمرانی حوزه درمان، اولویت‌ مهم سازمان تأمین‌اجتماعی در سال جدید
  • کشف روش‌های درمانی بالقوه بیماری کلیه پلی‌کیستیک
  • پرداخت خسارت درمان بازنشستگان تامین اجتماعی تا آخر سال ۱۴۰۲
  • ارتباط سازمان تامین اجتماعی با اصناف دوسویه بوده است
  • ضریب اشغال بیمارستان سبلان اردبیل به ۸۵ درصد رسید