Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا دکتر علی ولی منش روز یکشنبه در نشست هماهنگی اجرای طرح صدور نسخه الکترونیک در سرسرای اداری مدیریت درمان تامین اجتماعی خوزستان افزود:طرح صدور نسخه الکترونیک از اول دی ۱۴۰۰ باید به گونه‌ای در خوزستان اجرایی شود تا بیشترین رضایت عمومی را به دنبال داشته باشد.
وی با بیان اینکه نسخه الکترونیک به‌عنوان شناسنامه و سوابق بیمار می‌تواند در پیشگیری از بیماری‌ها و سوء استفاده‌ احتمالی جلوگیری کند گفت: این طرح ملی برای جامعه هدف و بخش بهداشت و درمان راهگشا بوده و مزایای بسیار زیادی برآن مترتب است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


مدیر درمان تامین اجتماعی خوزستان افزود: در روند اجرایی این طرح نباید در ارایه خدمات پزشکی و بهداشتی به مردم، اختلال و معطلی ایجاد شود.
اول دی محاسبه و پرداخت هزینه نسخه پزشکان، دارو و پاراکلینیک به صورت الکترونیک الزامی است و به نسخه‌های کاغذی ترتیب اثر داده نمی‌شود.

ولی منش با اشاره به اینکه صدور نسخه الکترونیک در ۲ سال گذشته در مراکز و بیمارستان‌های ملکی تامین اجتماعی خوزستان اجرایی شده است ادامه داد: زیرساخت‌های اجرایی این طرح به نقطه قابل قبولی رسیده ولی همراهی جامعه پزشکان استان برای اجرای موفق و موثر این طرح ضروری است.
در این نشست که رییسان دانشگاه‌های علوم پزشکی خوزستان و مدیران بیمه‌ها در آن حضور داشتند، مدیر درمان تامین اجتماعی خوزستان مزایا و محاسن طرح نسخ الکترونیک را بیان کرد و افزود:مزایای این طرح هم برای پزشکان ، هم برای بیماران و هم برای سازمان‌های بیمه گراست.
در این نشست پیشنهادها و نقطه نظرات مدیران بیمه‌ها و بیمارستان‌های دولتی و خصوصی خوزستان برای اجرای بهتر این طرح مطرح شد.
درطرح صدور نسخه الکترونیک، بیمه شدگان برای دریافت خدمات درمانی و بهداشتی تنها شماره ملی را ارایه خواهند کرد و سامانه به صورت خودکار استحقاق یا استحقاق نداشتن برای خدمات درمانی را اعلام می‌کند.

برچسب‌ها سازمان تامین اجتماعی خوزستان طرح نسخه الکترونیکی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: سازمان تامین اجتماعی خوزستان طرح نسخه الکترونیکی سازمان تامین اجتماعی خوزستان طرح نسخه الکترونیکی درمان تامین اجتماعی خوزستان صدور نسخه الکترونیک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۹۳۵۲۳۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حل مشکلات جامعه با نسخه دانشگاهیان ممکن است

استاندار کرمانشاه گفت: افزایش تاب‌آوری اجتماعی در جامعه نیازمند راهکار علمی همراه با ارائه آموزش بوده و حل مشکلات جامعه با نسخه دانشگاهیان ممکن است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از کرمانشاه، محمد طیب صحرایی امروز _ شنبه هشتم اردیبهشت _ در نشست شورای هیأت اندیشه‌ورز اجتماعی استان کرمانشاه که با حضور معاون سیاسی و امنیتی و مدیرکل اجتماعی استانداری در سالن جلسات استانداری برگزار شد، طی سخنانی با اشاره به نیاز جامعه به اقدامات پژوهشی، تحقیقاتی و علمی برای حرکت به سمت بالندگی بیشتر، اظهار کرد: هرکدام از اعضای جامعه دانشگاهی استان می‌توانند در برنامه‌های توسعه‌ای استان نقش مؤثری ایفا کنند و این موضوع طی چندین مراسم و نشست‌های مختلف با دانشگاهیان و اساتید علمی برای عینیت بخشیدن به همکاری و مشارکت این عزیزان بیان‌شده است.

وی افزود: همگی باید با همکاری و همدلی تلاش کنیم تا استان به‌صورت عالمانه و مجاهدانه برای رسیدن به پیشرفت و بالندگی روزافزون اداره شود.

استاندار کرمانشاه تصریح کرد: هرکدام از مسائل و آسیب‌های اجتماعی با حضور و مشارکت جامعه دانشگاهی بهتر و دقیق‌تر رفع می‌شود ازاین‌رو برای کمک به استان، اجرای طرح‌های علمی و تحقیقاتی برای ما بسیار مهم و ارزشمند خواهد بود.

وی با تأکید بر ارائه راهکارها و طرح‌های مختلف برای بهره‌وری در اجرای برنامه‌ها با نگاه علمی و دانشگاهی ادامه داد: دانشگاه‌ها می‌توانند کمک مناسبی به بهره‌وری و استفاده بهینه از امکانات و منابع داشته باشند و همچنین می‌توانند به افزایش تاب‌آوری اجتماعی در جامعه نیز با راهکارهای علمی خود کمک کنند.

صحرایی عنوان کرد: افزایش تاب‌آوری اجتماعی در جامعه نیازمند راهکار علمی همراه با ارائه آموزش است.

وی خاطرنشان کرد: برای حل مشکلات جامعه نیازمند نسخه دانشگاهی هستیم و از جامعه دانشگاهی می‌خواهیم که با مشخص کردن چندین اولویت مهم، نظرات و راهکارهای عملیاتی و علمی خود را به دفتر امور اجتماعی استانداری اعلام کنند.

استاندار کرمانشاه افزود: با مشخص کردن چندین اولویت و با همکاری جامعه دانشگاهی می‌توانیم به حل مسئله با نگاه علمی برسیم و قطعاً حرکت در این مسیر اثرگذار و نتیجه‌بخش خواهد بود.

کد خبر 748548

دیگر خبرها

  • تیک‌تاک؛ صدای اعتراض
  • رونمایی از برات الکترونیک بانک صادرات ایران در وزارت اقتصاد؛
  • امام جمعه فردیس خواستار ارتقای سرانه‌های ورزشی شد
  • مرحله دوم انتخابات در البرز به صورت نیمه الکترونیک برگزار می‌شود
  • شوراها بی‌واسطه‌ترین حلقه ارتباطی مردم و حاکمیت هستند
  • برات الکترونیک چیست؟ | روش جدید برای تامین مالی فعالان اقتصادی
  • مسدود شدن مسیر‌های انحراف در تسهیلات تولید با برات الکترونیکی
  • حل مشکلات جامعه با نسخه دانشگاهیان ممکن است
  • بسته تأمین مالی غیر نقدی زنجیره تأمین بانک صادرات ایران در خدمت تولید است
  • بسته زنجیره تأمین بانک صادرات ایران در خدمت تولید است