Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا، دکترعلی ولی منش روز شنبه در دیدار با دبیر و اعضای انجمن درمانگاه های خصوصی خوزستان در سرسرای مدیریت درمان تامین اجتماعی خوزستان افزود:درشرایط فعلی اجرای طرح صدور نسخه الکترونیک از الزامات درمان در کشور است و درمانگاه‌های خصوصی باید در این زمینه پیشرو باشند.
وی گفت:طرح صدور نسخه الکترونیک، تاکید بر فعالیت درمانی در همه سطوح در بستر الکترونیک دارد از این رو فعالیت مراکز خصوصی دراین زمینه می‌تواند موثر باشد و انتظار است در این زمینه بیش از پیش فعالیت خود را نشان دهند تا شاهد استفاده موثرتری از مزایای این طرح ملی باشیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

طرح صدور نسخه الکترونیک با وحود آنکه از اول دی ماه همزمان با سراسر کشور در خوزستان شروع شده اما برخی مطب‌ها ، درمانگاه های خصوصی و آزمایشگاه‌های طبی در استان همچنان از نسخه کاغذی استفاده می کنند. 
ولی منش با اشاره به اینکه درمانگاه‌های خصوصی در زمان همه‌گیری کرونا نقش موثری در ارائه خدمات درمانی به بیمه شدگان تامین اجتماعی داشتند افزود:مراکز درمانی طرف قرارداد تامین اجتماعی در سال‌های اخیر که درگیر بیماری کرونا  بوده‌اند نقش موثری در ارائه خدمات درمانی به بیمه شدگان سازمان تامین اجتماعی داشتند و آمار پذیرش بیماران نیز قابل توجه است.
مدیردرمان تامین اجتماعی خوزستان افزود:خوشبختانه انسجام خوبی که این مدت میان مراکز خصوصی وجود داشت باعث شده تا هماهنگی بهتری نیز میان مراکز درمانی استان اعم از دانشگاهی، دولتی و عمومی غیر دولتی به وجود آید.

وی گفت: با توجه به آمار بسیار بالای بیمه‌شدگان در استان ، تقویت و انسجام مراکز خصوصی نیز مهم است و اطمینان داریم که بدون وجود مراکز خصوصی سایر مراکز دولتی و غیر دولتی قادر به پاسخگویی مناسب به نیاز بیماران نخواهند بود و ما هم در مقابل انتظار داریم تا مراکز خصوصی ، درمانگاهی و مطب ها نسبت به ارائه خدمات با کیفیت ، بجا و درخور شان بیمه‌شدگان ما ارائه دهند.
دبیر انجمن درمانگاه‌های خصوصی خوزستان نیز در این نشست گفت:در استان خوزستان بیش از ۴۵ درمانگاه خصوصی فعال وجود دارد و تاکنون پا به پای مراکز دولتی و غیردولتی در جهت تقویت درمان استان حرکت کرده‌اند.
دکتربهمن کدخدایی افزود:انتظار داریم موسسات و بیمه‌های پایه ما را حمایت  و نسبت به پرداخت مطالبات اقدام کنند تا امکان ارائه خدمت بهتر و باکیفیت تر فراهم شود.

    

برچسب‌ها سازمان تامین اجتماعی خوزستان طرح نسخه الکترونیکی بهداشت و سلامت

منبع: ایرنا

کلیدواژه: سازمان تامین اجتماعی خوزستان طرح نسخه الکترونیکی سازمان تامین اجتماعی خوزستان طرح نسخه الکترونیکی بهداشت و سلامت درمانگاه های خصوصی نسخه الکترونیک تامین اجتماعی مراکز خصوصی بیمه شدگان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۳۵۹۹۴۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خصوصی‌سازی سرخابی‌ها نیاز به مراقبت بیشتری دارد/ بهترین نسخه اقتصادی برای فوتبال ایران رقم خورد

به گزارش گروه آموزش و دانشگاه خبرگزاری علم و فناوری آنا، ژاله معماری، عضو هیئت‌علمی دانشكده تربیت‌بدنی دانشگاه الزهرا (س) در یک گفتگوی رادیویی درباره چالش‌های ورود باشگاه‌های پرسپولیس و استقلال به بخش خصوصی اظهار كرد: فرآیند خصوصی‌سازی موانع زیادی دارد و تنها مختص باشگاه‌ها نیست. در سایر كشورها نیز این چالش‌ها وجود دارد. متأسفانه در ایران خصوصی‌سازی به تعویق افتاده در حالی که چالش خصوصی‌سازی در همه صنایع وجود دارد.

معماری در این باره ادامه داد: امروز با توجه به فشارهای AFC و تعویق ایجاد شده در آن، خصوصی‌سازی باشگاه‌ها تنها راه ممكن بود. باید به بعد از این فكر كرد چرا كه در شرایط موجود خصوصی‌سازی بهترین راه‌حل بوده است. خصوصی‌سازی نسخه‌ای بوده كه با شرایط موجود حداكثر همخوانی را دارد.

هلدینگ خلیج‌فارس و بانک‌ها تخصص كافی برای مباحث مالی و ترازنامه‌ها را دارند. اما بقای تیم‌ها در بازی‌های آسیایی و توقعات هواداران، مورد نگرانی است و باید فكر خوبی برای آن موارد كرد تا كمترین آسیب وارد شود و فرآیند انتقال و افزایش سهم بازار انجام شود. امید می‌رود با تقویت فعالیت‌های اقتصادی این ۲ باشگاه شرایط خوبی را شاهد باشیم.

معماری با اشاره به انتقال‌های مشابه در سایر كشورها خاطرنشان كرد: خصوصی‌سازی بسیار حساس است و با توجه به جمعیت فوتبال دوست ایران باید مراقبت بیشتری از آن صورت گیرد تا به تدریج هلدینگ‌ها و بانک‌ها بتوانند سهام را وارد فرابورس كرده تا به سوددهی برسد و سهم هواداران بیشتر شود و به ۵۱ به ۴۹ برسیم. كسانی كه برای این نسخه تصمیم‌گیری كردند، به همه شرایط آن واقف بودند.

عضو هیئت‌علمی دانشكده تربیت‌بدنی دانشگاه الزهرا (س) با اشاره به پیش‌بینی موانع این مسیر گفت: دولت باید بخش خصوصی را حمایت كند و منابع درآمدی حق پخش و قانون کپی‌رایت نیز برای باشگاه‌ها فراهم شود. توجه بخش خصوصی در قسمت تربیت بازیكنان و خریدوفروش آنها قرار دارد و باید مراقب بود توسعه ورزش در اولویت‌های بعدی قرار نگیرد. البته در همه دنیا این‌گونه است و به همین دلیل دولت با حساسیت بالایی خصوصی‌سازی را انجام می‌دهند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ایجاد مراکز مشاوره فعال برای حل مشکلات دانشجویان
  • نامه سرگشاده محمد قوچانی به تامین اجتماعی؛ چرا کسی حرفه ما را به رسمیت نمی‌شناسد؟
  • نامه سرگشاده محمد قوچانی به سازمان تامین اجتماعی
  • خصوصی‌سازی سرخابی‌ها نیاز به مراقبت بیشتری دارد/ بهترین نسخه اقتصادی برای فوتبال ایران رقم خورد
  • نامه سرگشاده قوچانی به سازمان تامین اجتماعی
  • راهبری ۵ مرکز معاینه فنی تهران به بخش خصوصی واگذار می شود
  • واگذاری راهبری پنج مرکز معاینه فنی تهران به بخش خصوصی
  • پرداخت خسارت درمان بازنشستگان تامین اجتماعی تا آخر سال ۱۴۰۲
  • ارتباط سازمان تامین اجتماعی با اصناف دوسویه بوده است
  • ضریب اشغال بیمارستان سبلان اردبیل به ۸۵ درصد رسید