Web Analytics Made Easy - Statcounter

شهرام غفاری گفت: بیش از ۳هزار پرونده ناباروری در سازمان تأمین اجتماعی تشکیل شده است و با بیش از ۱۰۰ مرکز ناباروری در کشور قرارداد بسته ایم.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، شهرام غفاری، مدیرکل درمان غیرمستقیم سازمان تامین اجتماعی عصر امروز در نشست خبری با رسانه‌ها اظهار کرد: ما نه تنها خدمات را در حوزه درمان کاهش نداده ایم بلکه این روند روبه رشد بوده و افزایش پیدا کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: ۴۳ میلیون نفر در حال حاضر از خدمات سازمان در تمامی استان‌های کشور بهره‌مند هستند و بیش از ۱۵ درصد از خدمات سرپایی در سه و چهار ماه اخیر رشد داشته است.

مدیرکل درمان غیرمستقیم سازمان تامین اجتماعی خاطرنشان کرد: یکی از خدمات و موضوعات مهم در سازمان، موضوع ارائه خدمات به زوجین نابارور است. خوشبختانه این موضوع در شهریورماه امسال نهایی و چندماه پس از آن اجرا شد، در همین راستا خدمات مطلوبی به این زوجین ارائه می‌شود.

وی ادامه داد: با بیش از ۱۰۰ مرکز ناباروری در کشور قرارداد بسته ایم، ۵۰ مرکز خصوصی است و نیمه دیگر دولتی هستند.

غفاری با اشاره به پرونده‌های تشکیل شده در بحث زوجین نابارور، ابرار کرد: بیش از ۳هزار پرونده ناباروری در سازمان تأمین اجتماعی تشکیل شده است و زنان زیر ۴۵ سال می‌توانند از خدمات این سازمان برخوردار شوند و در مردان ما محدودیت سنی نداریم.

وی ادامه داد: یکی از شرایط بهره مندی زنان از خدمات ناباروری، گذشت یکسال از ازدواج آن‌ها و اقدام برای باروری است، در این صورت می‌توانند از خدمات ناباروری استفاده کنند.

مدیرکل درمان غیرمستقیم سازمان تامین اجتماعی ابراز کرد: یکی دیگر از اقدامات مطلوب سازمان تأمین اجتماعی، راه اندازی کلینیک دیابت و فشارخون است، بررسی‌ها در سازمان نشان می‌دهد ۱۰ تا ۲۰ درصد از بیماران مبتلا با دیابت و فشارخون هستند، این در حالی است که نرخ ابتلا در دنیا ۷درصد است و این میزان بالایی است.

وی اضافه کرد: هزینه‌های بیماران دیابت و فشارخون بسیار بالاست و امروز بیش از ۴۰ مرکز ملکی سازمان، غربالگری را آغاز کرده اند و مبتلایان را شناسایی و در زنجیره درمان قرار می‌دهند.

مدیرکل درمان غیرمستقیم سازمان تامین اجتماعی با اشاره به دیگر خدمات این سازمان، ابراز کرد: در شهر‌هایی که ما مرکز ملکی نداریم، بیمه شدگان می‌توانند به مراکز دولتی مراجعه و هزینه درمان آن‌ها رایگان است. در بیش از ۳۶۰ شهر کشور این امکانات فراهم است و افراد بالای ۶۵ سال به بالا با مراجعه به هر مرکز دولتی دانشگاهی و تأمین اجتماعی، درمان آن‌ها رایگان است. هزینه این دو طرح حدود ۷۰۰ میلیارد تومان در امسال بوده است.

وی در بخش دیگری از این نشست، به موضوع نسخه نویسی الکترونیک اشاره کرد و گفت: امروز بیش از ۸۰ درصد نسخ مراکز طرح قرارداد ما به صورت الکترونیکی است و این مطلوب واقع است.

غفاری، تأکید کرد: طرح نسخه نویسی الکترونیک دارای نواقصی هم بود، این نواقص و مشکلات برای ما، مردم و مراکز طرح قرارداد بود، اما با این حال این طرح، به نحو مطلوبی پیش رفته و باید از آن حفاظت کرد.

وی ابراز کرد: برخی از بیمه‌های تکمیلی نسخ الکترونیکی را نپذیرفته اند، اما تلاش می‌کنیم تا در سال آتی آن‌ها نیز به این طرح بزرگ بپیوندند.

مدیرکل درمان غیرمستقیم سازمان تامین اجتماعی، در پایان از مانع شدن نسخه الکترونیکی در برابر تخلفات احتمالی سخن گفت و اظهار کرد: در نسخه الکترونیک چند مشکل وجود دارد که رعایت حریم خصوصی داده و اطلاعات بیمار یکی از آنهاست که ممکن است مورد سوء استفاده قرار بگیرد.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: تامین اجتماعی بیمه ناباروری نازایی عقیمی رشد جمعیت پیری جمعیت مدیرکل درمان غیرمستقیم سازمان تامین اجتماعی تأمین اجتماعی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۵۳۰۷۹۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بهره مندی ۳ هزار و ۷۰۰ بیمار صعب العلاج و خاص از تسهیلات درمان در گلستان

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مرکز گلستان فاطمه اسفندیاری گفت: در استان گلستان حدود ۱۷ هزار  بیمار صعب العلاج و خاص زندگی می‌کنند که سالانه ۳ هزار نفر به آنها افزوده می‌شود.

او گفت: بیماران هموفیلی، تالاسمی، دیالیزی و سرطانی در گروه بیماران خاص هستند که طبق بسته خدمتی تعرفه بیمه‌های مختلف خدمات دریافت می‌کنند.  

او در مورد پرداخت تسهیلات بانکی به بیماران صعب العلاج و خاص نیز گفت: دانشگاه علوم پزشکی گلستان بر اساس پرونده پزشکی این بیماران و با توجه به ابلاغ بودجه از سوی وزارت بهداشت، بیماران را برای دریافت تسهیلات درمانی ۵۰ میلیونی به بانک معرفی می‌کنند..

اسفندیاری افزود: این تسهیلات سال گذشته با بهره ۴ درصد و بازپرداخت ۵ ساله ارائه شد و برای امسال نیز منتظر ابلاغ بودجه تسهیلات درمان هستیم تا بیماران را به بانک‌های عامل معرفی کنیم.

او گفت:خدمات به بیماران خاص و صعب العلاج در شهرستان گرگان در بیمارستان‌های ۵ آذر، مرکز آموزشی و درمانی صیاد شیرازی  با تجهیزات کامل ارائه می‌شود.

فاطمه اسفندیاری اضافه کرد: در کلینیک تخصصی و فوق تخصصی دزیانی گرگان و بیمارستان کودکان طالقانی گرگان هم به این بیماران خدمات ارائه می‌شود.

دیگر خبرها

  • خدمت ۱۳ میلیارد تومانی بسیج جامعه پزشکی به مناطق کم‌برخوردار کرمانشاه
  • بهره مندی ۳ هزار و ۷۰۰ بیمار صعب العلاج و خاص از تسهیلات درمان در گلستان
  • ارائه خدمات درمانی به حجاج توسط تیم پزشکی هلال احمر / نسخه پزشکی خود را همراه داشته باشید
  • ارائه بیش از ۲۳ هزار خدمت روانپزشکی در غرب خراسان رضوی
  • بیش از ۲۳ هزار خدمت روانپزشکی در غرب خراسان رضوی ارائه شد
  • پرداخت خسارت درمان بازنشستگان تامین اجتماعی تا آخر سال ۱۴۰۲
  • پایگاه اورژانس ۱۱۵ بانوان در کردستان
  • بیش از ۳۴۰۰ مرکز مشاوره درکشور به مردم خدمات سلامت روان می دهند
  • مشارکت ۶۰ میلیون ایرانی در کالابرگ الکترونیک فجرانه
  • مشارکت ۶۰ میلیون ایرانی از کالابرگ الکترونیک فجرانه