Web Analytics Made Easy - Statcounter

دکتر حامد هاتفی روز چهارشنبه در گفت و گوی اختصاصی با خبرنگار ایرنا افزود: ناخوانا بودن خط برخی پزشکان، رفت و آمدهای بی‌مورد بیماران و هزینه های صدور دفترچه از جمله مشکلاتی است که قبل از اجرای این طرح وجود داشت و اکنون رفع شده است.

وی با بیان اینکه رفع مشکلات و معضلات طرح نسخ الکترونیکی در اختیار استانها نیست، تصریح کرد: با هماهنگی مدیران و کارشناسان ستادی تمام تلاش خود را برای رفع بقیه عیوب این طرح به کار بسته‌ایم .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

۹۰ درصد هزینه های ناباروری زیر چتر بیمه

دکتر هاتفی در ادامه با اشاره به خدمات جدید ارائه شده در بخش ناباروری از سوی بیمه ها، یادآور شد: ۹۰ درصد هزینه های این حوزه برای بیمه شدگان توسط بیمه های پایه پرداخت میشود.

وی به انصراف خیلی از متقاضیان برای درمان ناباروی بعلت هزینه های سنگین اشاره کرد و ادامه داد: بیمه های پایه شامل تامین اجتماعی و سلامت، سهم عمده هزینه های این بخش را تامین می کنند. 

راه اندازی دستگاه سنگ شکن جدید و پیشرفته در بیمارستان شهدای کارگر یزد 

وی گفت: دستگاه پیشرفته سنگ شکن نیز به زودی و در همین سال جدید خریداری و وارد بیمارستان میشود.

به گفته وی دستگاه سنگ شکن فعلی مستقر در این مرکز درمانی، ۱۸ سال فعال بوده و مستهلک شده است و لذا خرید دستگاه جدید برای اسایش بیماران ضروری است.

درمان رایگان بیماران بستری تامین اجتماعی در بیمارستانهای دولتی شهرستانها 

وی با اشاره به اینکه طبق قرارداد جدید تامین اجتماعی با دانشگاه علوم پزشکی، پذیرش بیمه شدگان در بیمارستان دانشگاهی شهرستانهایی که فاقد مرکز ملکی بستری تامین اجتماعی است رایگان است گفت: از این پس بیمه شدگان تامین اجتماعی شهرستانهای استان برای بستری و انجام عمل جراحی نیاز به اعزام به بیمارستان تامین اجتماعی مرکز استان ندارند و میتوانند تمام خدمات بستری را بصورت رایگان از بیمارستان دولتی شهر خودشان دریافت نمایند.

وی ادامه داد: کلیه بیمه شدگان تامین اجتماعی بالای ۶۵ سال نیز میتوانند کلیه خدمات بستری را از مراکز دولتی بصورت رایگان دریافت نمایند.

پروژه های عمرانی در دست اقدام تامین اجتماعی یزد 

دکتر هاتفی به پروژه های در دست اقدام تامین اجتماعی استان اشاره کرد و گفت: ساخت درمانگاه تامین اجتماعی مهریز که از بهمن ماه آغاز شده، در دست اقدام است و امیدواریم طی ۱۸ ماه اینده به بهره برداری برسد.

وی بیمارستان ۱۵۰ تختخوابی حضرت ابوالفضل واقع در روبروی پارک کوهستان را هم از دیگر پروژه های در دست اقدام تامین اجتماعی اعلام کرد و اظهار داشـت: ساخت این مرکز درمانی در سال ۹۲ مصوب و پس از مدتی توقف، دوباره از سر گرفته شد.

به گفته وی این مرکز درمانی ویژه بیماران سرطانی است و در سه فاز اجرایی میشود که فاز نخست آن که شامل فوندانسیون و اسکلت کامل ساختمان است با اعتبار ۱۳۸ میلیارد تومان طی ۱۷ ماه اینده تکمیل میشود .

این مسوول درمانی استان با بیان اینکه ساخت کل این مجموعه پنج سال زمان می برد مساحت و زیربنای  آن را به ترتیب ۸۰ هزار و ۳۲ هزار متر مربع اعلام کرد.

دکتر هاتفی به ساخت درمانگاه تخصصی بیمارستان شهدای کارگر هم اشاره کرد و گفت: این درمانگاه در محوطه خارجی بیمارستان طی ۲۷ ماه در پنج طبقه ساخته میشود و مساحت آن پنج هزار متر مربع است .

وی پروژه درمانگاه شهرستان خاتم را هم از دیگر پروژه های در دست پیگیری اعلام کرد و اضافه نمود: زمین این مرکز درمانی، اهدایی است و برای تصویب نهایی ساخت آن منتظر مجوز تهران هستیم.

برچسب‌ها مهریز یزد خاتم

منبع: ایرنا

کلیدواژه: مهریز یزد خاتم مهریز یزد خاتم مرکز درمانی تامین اجتماعی دست اقدام بیمه شدگان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۸۳۷۳۶۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ضریب اشغال بیمارستان سبلان اردبیل به ۸۵ درصد رسید

مدیرکل درمان تأمین اجتماعی استان اردبیل گفت: ضریب اشغال تخت بیمارستان سبلان اردبیل به ۸۵ درصد رسیده است. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اردبیل، مهدی نیک‌سیرت در جریان بازدید از مراحل تکمیل درمانگاه سبلان اردبیل، اظهار داشت: 2 بیمارستان تأمین اجتماعی در استان برای بیمه‌شدگان و اقشار مختلف مردم با ظرفیت کامل ارائه خدمات می‌کنند که بیمارستان سبلان در اردبیل و ارس در پارس‌آباد است.

وی از پیگیری‌ها برای صدور مجوز افزایش تخت‌های این بیمارستان‌ها خبر داد و تصریح کرد: در گام نخست تعداد تخت بیمارستان سبلان اردبیل قرار است از 160 تخت به 256 تخت ارتقا یابد که امیدواریم در سال‌جاری این برنامه توسعه اجرایی و عملیاتی شود.

مدیرکل درمان تأمین اجتماعی استان اردبیل گفت: با توجه به ضریب اشغال 85 درصدی تخت بیمارستان سبلان اردبیل در وضعیت فعلی، تلاش شد تا مجوز ارتقا تا 256 تخت به نام سبلان اردبیل گرفته شود.

نیک‌سیرت افزود: 96 تخت به مجموع تخت بیمارستانی سبلان افزوده می‌شود که 300 میلیارد تومان منابع برای اجرای این پروژه هزینه خواهد شد.

وی در بخش دیگری از سخنان خود خاطرنشان کرد: تلاش و رایزنی‌های ما برای گرفتن این اعتبار و ارتقای تخت بیمارستانی سبلان در سال‌جاری است تا بتوانیم بیشترین خدمات را به مراجعان به ویژه بیماران و بیمه‌شدگان تحت پوشش تأمین اجتماعی در مناطق مختلف شهری اردبیل بدهیم.

مدیرکل درمان تأمین اجتماعی استان اردبیل اضافه کرد: برای بیمارستان ارس پارس‌‌آباد نیز که شمال استان را پوشش می‌دهد، قرار است تعداد تخت از 64 به 96 تخت ارتقا یابد که در این زمینه نیز منابع مورد نیاز پیشنهاد شده است.

نیک‌سیرت بیان کرد: قرار است برای افزایش و تجهیز این بیمارستان به سی.تی.اسکن و سایر تجهیزات نیز تا 800 میلیارد تومان هزینه شود که در سفر اخیر مدیرعامل تأمین اجتماعی مجوز لازم گرفته شده و تاکید بر سرعت اجرای عملیاتی این پروژه‌ها است.

وی در ادامه سخنان خود یادآور شد: در کنار این 2 بیمارستان، قرار است سه درمانگاه نیز در نمین، گرمی و بیله‌سوار عملیاتی شود که اعتبار مورد نیاز برای احداث و تکمیل این درمانگاه‌ها و همچنین درمانگاه سبلان در حال انجام است.

مدیرکل درمان تأمین اجتماعی استان اردبیل تصریح کرد: درمانگاه سبلان که در محوطه بیمارستان قرار گرفته تا 2 ماه آینده آماده بهره‌برداری خواهد شد و بیش از 100 میلیارد تومان برای آن هزینه شده است.

نیک‌سیرت مساحت این درمانگاه را 4 هزار و 500 متر مربع و بهره‌برداری از آن را به صورت تخصصی یادآور شد و گفت: 4 هزار بیمه شده در مرکز استان از خدمات تأمین اجتماعی به ویژه بیمارستان سبلان و درمانگاه‌های تخصصی استفاده می‌کنند که امیدواریم با ارتقای این شرایط بتوانیم بهترین و کیفی‌ترین خدمات را به مراجعان و بیمه‌شدگان ارائه کنیم.

انتهای پیام/131/.

دیگر خبرها

  • ورزش باید مثل دارو تجویز شود
  • بیش از ۴۰ درصد متکدیان، معتاد هستند
  • ۴۰ درصد متکدیان مشهد معتاد هستند
  • نامه سرگشاده محمد قوچانی به تامین اجتماعی؛ چرا کسی حرفه ما را به رسمیت نمی‌شناسد؟
  • نامه سرگشاده محمد قوچانی به سازمان تامین اجتماعی
  • نامه سرگشاده قوچانی به سازمان تامین اجتماعی
  • پرداخت خسارت درمان بازنشستگان تامین اجتماعی تا آخر سال ۱۴۰۲
  • ارتباط سازمان تامین اجتماعی با اصناف دوسویه بوده است
  • ضریب اشغال بیمارستان سبلان اردبیل به ۸۵ درصد رسید
  • حل مشکلات جامعه با نسخه دانشگاهیان ممکن است