Web Analytics Made Easy - Statcounter

رییس مرکز فناوری اطلاعات، آمار و محاسبات سازمان تأمین‌اجتماعی گفت: برای پیشگیری از بروز مشکلات احتمالی در بخش‌های مختلف حوزه بیمه که مهلت تاریخ پرداخت، اعتراض یا رسیدگی ۱۴ یا ۱۵ مرداد است، این تاریخ به ۱۸ مرداد انتقال می‌یابد و توقف سه روزه سامانه‌های بیمه‌ای شامل سیستم نسخه الکترونیک نمی‌شود.

به گزارش روز پنجشنبه ایران اکونومیست از سازمان  تامین اجتماعی،  سید عبدالله حسینیان با اعلام توقف موقت سرویس‌دهی سامانه‌های بیمه‌ای این سازمان از ساعت ۱۴ امروز – پنجشنبه ۱۳ مرداد – افزود: هوشمندسازی خدمات در سازمان تأمین‌اجتماعی مدتی است که در دستور کار مرکز فناوری اطلاعات این سازمان قرار دارد و برای تحقق آن، ارتقای زیرساخت‌های فنی سامانه‌ها ضرورت دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی ادامه داد: با توجه به اینکه در میانه ماه و در ایامی که با تعطیلات پایان هفته و نیز تعطیلات تاسوعا و عاشورای حسینی همزمان شده است، به صورت طبیعی تعداد مراجعات به شعب و واحدهای اجرایی تأمین‌اجتماعی و نیز سامانه‌های الکترونیک این سازمان کاهش می‌یابد، تصمیم بر این گرفته شد که از این فرصت برای ارتقاء و به‌روزرسانی زیرساخت‌های فنی سامانه‌های الکترونیک بخش بیمه‌ای تأمین‌اجتماعی استفاده کنیم.

رییس مرکز فناوری اطلاعات، آمار و محاسبات سازمان تأمین‌اجتماعی همچنین گفت: همان‌گونه که از پیش نیز به صورت گستره اطلاع‌رسانی شده بود؛ صرفاً فعالیت سامانه‌های بیمه‌ای تأمین‌اجتماعی از ساعت ۱۴ روز پنجشنبه ۱۳ مرداد ماه تا ساعت ۲۴ روز شنبه ۱۵ مرداد متوقف می شود و برای پیشگیری از بروز مشکلات احتمالی در بخش‌های مختلف حوزه بیمه که مهلت تاریخ پرداخت، اعتراض یا رسیدگی در ۱۴ یا ۱۵ مرداد است تاریخ مذکور به ۱۸ مرداد انتقال می‌یابد.

حسینیان خاطرنشان کرد: توقف فعالیت سامانه‌های الکترونیک، شامل سیستم نسخه الکترونیک نمی شود و مشکلی برای پزشکان یا مراکز درمانی، دارویی و پاراکلینیکی برای ارائه خدمات در قالب طرح نسخه الکترونیک پیش نخواهد آمد.

وی با اعلام اینکه تعداد کاربران فعال اپلیکیشن «تأمین‌اجتماعی من» که از سوی سازمان تأمین‌اجتماعی در هفته تأمین‌اجتماعی رونمایی شد، امروز از مرز ۵۰ هزار نفر گذشت، از بیمه‌شدگان، کارفرمایان، بازنشستگان و مستمری‌بگیران تأمین‌اجتماعی خواست اگر در مدت توقف فعالیت سامانه‌های بیمه‌ای این سازمان با مشکل یا ابهامی مواجه شدند، با مرکز ارتباطات و نظارت مردمی سازمان تأمین‌اجتماعی با شماره ۱۴۲۰ تماس بگیرند.

رییس مرکز فناوری اطلاعات، آمار و محاسبات سازمان تأمین‌اجتماعی یادآور شد: این مرکز به‌صورت شبانه‌روزی و حتی در ایام تعطیلات رسمی، پاسخگوی همه پرسش‌ها و مشکلات احتمالی ذی‌نفعان سازمان تأمین‌اجتماعی است.

  منبع: خبرگزاری ایرنا برچسب ها: سازمان تامین اجتماعی ، بیمه سلامت ، بیمه درمان

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: سازمان تامین اجتماعی بیمه سلامت بیمه درمان سازمان تأمین اجتماعی مرکز فناوری اطلاعات سامانه های بیمه ای نسخه الکترونیک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۶۷۲۹۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خبر جدید سازمان تامین اجتماعی درباره افزایش مستمری بازنشستگان/ حقوق‌ها قرار است چه تغییری کند؟

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، بازنشستگان روزهای طولانی‌ست که در انتظار مشخص شدن تکلیف افزایش مستمری‌های خود هستند؛ آنها با مطالبه‌ی اجرای ماده ۹۶ قانون تامین اجتماعی معتقدند افزایش مستمری‌ها نباید به مصوبات شورایعالی کار محدود بماند.

در این شرایط، رحمان فراهانی، مدیرکل ارتباطات و نظارت مردمی سازمان تأمین اجتماعی، در پاسخ به مکاتبه‌ی رئیس هیات مدیره کانون کارگران بازنشسته بجنورد و این سوال که چرا با وجود نزدیک شدن به نیمه اردیبهشت، تکلیف افزایش مستمری‌ها مشخص نمی‌شود، در نامه‌ای رسمی نوشت: اعمال افزایش مستمری، مستمری بگیران سازمان در اجرای مواد ٩۶ و ١١١ قانون تأمین اجتماعی هر ساله وفق مصوبات شورای عالی کار و هیات محترم وزیران در این خصوص صورت می گیرد و هر گونه تغییر روال جاری نیازمند اصلاح مواد قانونی فوق الذکر می‌باشد.

محمدزاده، بازنشسته کارگری با اشاره به این پاسخ رسمی می‌گوید: این پاسخ یعنی اینکه در خوشبینانه‌ترین حالت، افزایش حقوق سال جاری بازنشستگان تأمین اجتماعی مطابق مصوبه شورای عالی کار خواهد بود.

این بازنشسته ادامه داد: به عبارتی پایه دریافتی کمتر از ۵،۳۰۰،۰۰۰ تومان حداقل بگیر محسوب شده و مشمول ۳۵‌ درصد افزایش حقوق می‌شود و مبلغ پایه دریافتی بالاتر از مبلغ ۵،۳۰۰،۰۰۰ تومان سایر سطوح محسوب شده و مشمول ۲۲ درصد + ۶۹۰،۰۰۰ تومان می‌شود.

او افزود: از عبارتِ «وفق مصوبات شورای عالی کار» در نامه آن مقام مسئول، مشخص می‌شود که توجهی به ماده ۹۶ قانون تامین اجتماعی ندارند و بازهم همان مصوبات ناچیز شورایعالی کار برای بازنشستگان طابق‌النعل به النعل اعمال خواهد شد.

۲۲۳۲۲۵

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1900887

دیگر خبرها

  • بازنشستگی ۵۵۲ مددجوی کمیته امداد بوشهر با پرداخت ۱۰ سال بیمه
  • تحقق ۱۳۵ درصدی تعهدات اشتغالزایی در مهاباد
  • تبادل الکترونیک پرونده بیماران از اطاله دادرسی جلوگیری می کند
  • خبر جدید سازمان تامین اجتماعی درباره افزایش مستمری بازنشستگان/ حقوق‌ها قرار است چه تغییری کند؟
  • استان مرکزی دارای بیکاری پنهان است
  • ارتباط سازمان تامین اجتماعی با اصناف دوسویه بوده است
  • پرداختی بیمه‌ها به داروخانه‌ها شفاف‌سازی شود
  • پرداختی بیمه ها به داروخانه ها شفاف سازی شود
  • رشد ۹۰ درصدی رصد زنجیره تأمین دارو در سامانه تیتک
  • پرداخت حق بیمه تأمین اجتماعی برای ۲۰۱۰ مددجوی گلستانی در سال ۱۴۰۲